www.tara-planina.com www.drina-reka.com www.bbasta.org.rs
www.zaovine.org www.milosevkonak-tara.com www.insistem.co.rs
www.dvd-bajnabasta.org www.scouts-tara.org.rs www.kurta-tara.com

 

Izrada Internet prezentacija

Od koncepta do realizacije, obezbeđujemo kompletne usluge: Web dizajn, projektovanje i izrada Web aplikacija, izrada Web prezentacija (izrada Internet prezentacija).
Web prezentacija mnogo je više od nagomilane i simpaticne grafike, multimedijalnih efekata ili tehnicke inventivnosti. Web prezentacija je i sredstvo internet marketinga ali i ogledalo Vaseg poslovanja te podrazumeva: cist i razumljiv dizajn, snažan fokus najbitnijih elemenata, vrhunsku stilizovanost uz jasnu poruku, graficku privlacnost koja ne odvraca pažnju i konacno efektnu prezentaciju Vašeg poslovanja.
Na samom početku zajedno identifikujemo vaše ciljeve, a zatim kreiramo rešenja za njihovo dostizanje: dizajn prilagođen sadržajima prezentacije i ciljnoj grupi, programiranje... Kasnije, po postavljanju, mi vršimo statističko praćenje efikasnosti prezentacije, održavanje, ažuriranje sadržaja i dalji razvoj koji prati internet standarde. Ustanovili smo nekoliko paketa, idejno prilagođenih većini firmi, ali ukoliko vi želite nešto drugačije, kontaktirajte nas i sigurno ćemo se dogovoriti.

Osnovni paket - 8000 dinara

Ovakav sajt je idealan za lične prezentacije, oglašavanje pojedinaca, umetnika, organizacija ili manjih firmi koje žele za početak samo da se oglase na internetu.

Ovaj paket sadrži:
Vizualni identitet implementiran u 5  strana (htm, html,
wordpress, php, css ) koje će biti uradjene u vremenskom periodu od 7 dana (od momenta preuzimanja materijala za sajt i parametara za hosting).
Web dizajn osnovni paket sadrži i postavljanje prezentacije na internet.

+ besplatna reklama od godinu dana na  www.bbasta.org.rs i www.tara-planina.com

Naručilac sajta treba da dostavi materijal (tekst i slike) u elektronskom obliku (e-mailom ili na cd-u).
 

Biznis paket - 10000 dinara

Biznis paket je namenjen firmama koje žele da započnu poslovanje preko interneta, da se oglase i kontaktiraju sa svojim klijentima.

Biznis paket sardži:
Vizualni identitet implementiran u 10 strana (htm, html,
wordpress, php, css ) koje će biti uradjene u vremenskom periodu od 14 dana (od momenta preuzimanja materijala za sajt i parametara za hosting). Web dizajn biznis paket sadrži i postavljanje prezentacije na internet, prijavu na pretraživače, formu za slanje poruke na email, knjigu utisaka, forum i druge opcije po dogovoru. Naručilac sajta treba da dostavi materijal (tekst i slike) u elektronskom obliku (e-mailom ili na cd-u).

+ besplatna reklama od godinu dana na www.bbasta.org.rs i www.tara-planina.com

HIT PONUDA

Sajt strana  za 3000 din (uključen i domen i hosting) - Pogledajte primer


Ukoliko imate firmu koja nema potrebu za velikom internet prezentacijom onda imamo idealno rešenje za vas. Postavite jednu stranu na internet prezentaciji www.ec.rs koja će sadržati sve važnije informacije vezane za vašu firmu . Samim tim ćete obezbediti svojim klijentima i poslovnim partnerima konstantan uvid u njih...